Poedercoating

Laat bij ons uw producten Poedercoaten. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt

HOE GAAN WE TE WERK?

Neem contact op met ons! Stuur een foto incl. ruwe afmetingen indien nodig naar info@sabimetal.be . Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren met de kleurbepaling en met de eventuele voorbehandelingen van uw product. Van zodra deze info voor ons bekend is kunnen wij u de dag zelf nog een vrijblijvend voorstel opmaken.

Ook voor grote aantallen seriewerk kan u steeds bij ons terecht! We hebben verschillende ophangsystemen gekoppeld met een grote stock aan Ral kleuren. Kortom een perfecte combinatie om snel en efficient uw producten af te werken. Kijk zeker ook naar onze transport mogelijkheden om bv. meteen afgewerkte producten te laten uitleveren.

Meer Info

Stuur uw poort of hekwerk incl. uw vragen en ruwe afmetingen door naar info@sabimetal.be ! Ons ervaren team zorgt voor een vrijblijvend voorstel. 

Bekijk zeker ook onze montage en transport diensten! Indien u niet goed weet waar starten geen probleem! Wij zorgen voor een volledige all-in formule incl. demontage en montage over heel België!  Meer Info

Breng u velgen binnen bij SaBimetal. Ons ervaren team staat klaar voor advies en de  kleurbepaling te bespreken.  

Meer Info

Contacteer ons voor een afspraak